Kalnes har stengt for sommeren

Skoleferien nærmer seg og med det stenger også hallene.

Kalnes er stengt fra og med i dag (torsdag 21. juni) og det betyr at det er slutt på innetrening for denne sesongen.

Mange av dere er allerede godt i gang med beachtrening, og vi oppfordrer alle til å holde formen vedlike gjennom sommerferien.

Det er turneringer i Høisand på tirsdager (damer) og torsdager (herrer), og dere kan melde dere på ved å søke opp Østfold Beachvolleyball 2018 på Facebook. Der finner dere også mer informasjon om andre beachaktiviteter i sommer.

beach-1

Det har vært noen hektiske uker for oss i styret, med mye arbeide med planlegging av EM-kvalifiseringskamper og gjennomføring av skolecupen i Glengshølen.

Vi har ikke gitt opp håpet om en sommeravslutning, men får vi det ikke til tar vi en «start-up» til høsten.

I og med at EM-kvalifiseringskampene og landslagssamling foregår i midten og siste halvdel av august, vil det bli lagt ut mye informasjon på våre hjemmesider i løpet av kommende dager. Blant annet skal vi fylle opp dugnadslistene.

I år har vi valgt å ikke søke om US-runder, men i stedet ha all dugnadsinnsats på EM-arrangmentene. Det betyr at alle må delta på noen dugnadstimer i august (ref årsmøtevedtak om at alle – både foreldre og spillere er pliktige til å delta på dugnader).

Gjør vi disse arrangementene skikkelig, vil klubben få god inntjening og vi kan gjennom kommende sesong bruke tiden vår til å bli med å se god volleyball – i stedet for å stå i kiosken eller selge lodd.

Følg med på det som kommer av informasjon fra klubben. Det skjer mye spennende neste sesong, og vi skal forsterke vår posisijon som en av de ledende volleyballklubbene i Østfold.

Gard