Høstens store dugnad

Hei alle sammen.
Mange av dere er nå godt i gang med en velfortjent sommerferie, og nyter late og varme dager i sola.

Det er på tide å minne om hva som skjer til høsten – allerede i det vi går i gang med skolestart. Vi skal ha flere store arrangment i august som involverer alle i klubben, og vi har valgt å legge nesten all dugnadsinnsats i kommende sesong til disse dagene. Blir dette vellykkede dager vil det gi god inntekt til klubben. Vi har derfor valgt å ikke arrangere noen US-turneringer i sesongen 2018/2019, men ha all fokus på disse dagene.

emvolley.png

18. og 25. august arrangerer vi i samarbeide med Skjeberg VBK EM-kvalifiseringskamper for seniorlag (damer og herrer) i Kongstenhallen i Fredrikstad.

Begge disse helgene trenger vi folk før og under kampdagene.

emvolley2

I tillegg har vi uke 33 landslagssamling for ungdom på Grålum. Cirka 100 deltakere er ventet, og de skal trene og bo på Grålum skole.

Disse dagene trenger vi folk til matservering og nattevakt.

Som vedtatt på årsmøtet må alle hjem må melde seg på minst 2 dugnader, helst flere. Bruk gjerne søsken, besteforeldre, tanter, onkler m.fl. Vi trenger all hjelp vi kan få. Dere som har fri på dagtid i blant, kjempefint om dere kan prioritere dagstidsøktene.

Vedlagt følger en oversikt over de dugnadsvaktene som vår klubb er ansvarlig for.
Meld dere på allerede i dag, så slipper vi å bruke tid på dette når ferien nærmer seg slutten.
Dere kan også laste ned dugnadsskjema her:  Påmelding til dugnader – EM

Har dere spørsmål? Ring Gard på tlf 468 77 496

Styret (Gard, Lasse, Heidi, Robin, Emilie)