ÅRETS STØRSTE OG MORSOMSTE DUGNAD

Sommeren har gått fort og brått er vi ved årets største høydepunkt.
I løpet av 14 dager skal vi sammen med Skjeberg Volleyballklubb arrangere:

• Landslagssamling for ungdom med 120 deltakere
  • 2 x2 EM kvalifiseringskamper for seniorlandslag – både damer og herrer.

Dette har kun vært gjort få ganger i Norge – og aldri i Sarpsborg.
Det er SVÆRT! Og det vil involvere og berøre oss alle.

landslag-kvalik-2018-august-ntxj4y5zk716on7g1w4i4sh6qz6cqozzge10195ko0

Å gjennomføre så store arrangement for små klubber som Skjeberg og oss krever stor innsats av oss alle.
Derfor har vi også valgt å ikke ta på oss turneringer i Kalneshallen denne sesongen.
All dugnadsinnsats skal brukes i de kommende dager.

Før sommerferien lag vi ut et påmeldingsskjema for foreldre / foresatte, hvor man kunne sette opp på vakter som passet best.
Responsen har vært veldig god. Kun noen foresatte til det gamle G15 laget mangler.

De aller fleste har fått de vaktene de har ønsket seg.

Nedenfor kan dere laste ned og se hele dugnadslisten.
Les den nøye og ikke nøl med å ta kontakt med Gard hvis noe er uklart.
Det blir laget instrukser for vaktene, slik at dere vet hva dere skal gjøre.

Til dere som ikke har gitt tilbakemelding. Se nøye på dugnadsskjemaet. Der står det ledig på noen vakter. Er dere raske med en tilbakemelding vil dere kunne velge blant disse. Hvis vi ikke får noen tilbakemelding innen førstkommende lørdag kl 12.00, vil dere bli plassert inn der vi ikke har noen.

Alle spillerne på alle våre lag må belage seg på jobbing begge torsdagskveldene (opprigg)  og to lange lørdager (gjennomføring av kamper og nedrigg).

Alle som er med på å jobbe dugnad enten det er på landslagssamlingen eller i forbindelse med kampene (rigging, nedrigg, forberedelser), får gratis inngang til Kongstenhallen på kampdagene.
I tillegg vil selvsagt mange jobbe i hallen før, under og etter kampene.

Kampene vil bli overført på TV2 Sportskanalen og TV2 Sumo, og det vil være 5 eller 6 kameraer og en satelittbil i aksjon.
Kampene vises oss på nasjonale TV-kanaler i 3 av de 4 deltakende landene.

Så wow – dette er ikke akkurat en vanlig US-turnering!

Klikk her så ser du vaktlista for dugnadene (oppdatert tirsdag 14. august kl 18.00)  og ta kontakt med Gard på tlf 468 77 496 eller e-post gard@sarpsborgvbk.no snarest om noe er uklart eller dere ønsker å sette dere opp på vakter.

Vi trenger sårt all den hjelp vi kan få, så er det noen som har mulighet til å hjelpe til mer enn de er satt opp, tar vi i mot det med takk. Gi oss da et lite hint 🙂

Hilsen styret i Sarpsborg VBK