Forrige uke ble en suksess. Nå girer vi opp.

Aldri før har vi tatt på oss større oppgaver enn de siste 2 ukene. Hele klubben med foreldre, andre foresatte og ikke minst medlemmer har vært involvert i arbeidet rundt landslagssamlingen på Grålum og EM-kvalik kampene i Kongstenhallen.

Tusen takk så langt – alle sammen!

Det har gått utrolig smertefritt. 120 ungdommer i alderen 14-16 år fikk en uforglemmelig uke i Sarpsborg, med bespisning, aktiviteter og ikke minst mye trening. Hele døgnet i en uke jobbet frivillige for å gjøre oppholdet best mulig for deltakerne.

I Kongstenhallen ble landskampene knirkefritt arrangert. Det eneste vi fikk tilbakemelding på, var at reklamevantene var litt for lave. Da snakker vi suksess.

norge

Det var med klump i halsen vi stod og hørte nasjonalsangen bli avspilt – ikke bare en, men to ganger denne kvelden. Damene spilte jevnt men tapte mot Hellas, mens herrene knuste Georgia.
TV-sendingen i reprise viste oss at vi med stor stolthet kan si at: VI KLARTE DET!

Men vi er ikke helt ferdig. Til helgen braker det løs med to nye kamper – og mye ny og stor dugnadsinnsats fra samtlige. De fleste av dere – billettkontrollen unntatt – har samme oppgaver som sist.

Her kan dere se en liten promovideo som Gard har laget før helgens kamper. Spre den på Facebook og i andre medier, slik at vi får godt publikumsoppmøte også denne gangen.

Heia Norge!

( Del videoen fra YouTube da den har høyere oppløsning – klikk her: Vis YouTube video )