Tusen tusen takk for innsatsen!

Vi visste ikke helt hva vi gikk til. Og mange – inkludert oss i styret var skeptiske.

Ville vi klare å gjennomføre – ikke bare ett – men 3 store arrangementer i løpet av 14 dager? Mens det ennå var skolefri. Og ferie for noen – og akkurat tilbake på jobb for andre.

Men vi hev oss ut i det – og ga full gass. Og du verden hva vi fikk til.

Aldri har så mange stilt opp på dugnadsvakter for oss i løpet av 2 uker – på dager, kvelder og netter.

Og vi leverte til de grader!

120 ungdommer og 10 trenere på landslagssamling fikk en uke på Grålum med masse trening, Superlandbesøk og sosial omgang. Mens vi i klubben serverte mat, vasket doer og garderober og gikk nattevakter.

I Kongstenhallen gjennomførte vi tilnærmet prikkfritt 2  x 2 EM kvalifiseringskamper. Med mye publikum, fantastiske kamper og et dugnadsteam som gjorde akkurat det de skulle.

G17-landslag-redKnallsterk seier over Spania og landslaget feirer med gutta våre!

Nå har de siste landslagsspillerne dratt hjem, Kongstenhallen er ryddet og vi er tilbake til hverdagen.

Men dagene vi har vært gjennom har gitt oss uforglemmelige opplevelser, og sveiset klubbens medlemmer og foresatte tettere sammen.

Tusen, tusen takk til dere alle for at dere stilte opp når vi trengte dere. Vi er svært takknemlige og ydmyke for det dere har gjort!

Blomst
Denne flotte buketten fikk vi fra NVBF for vel gjennomført.

I morgen er vi igang med trening i Kalneshallen igjen 😀
Oppmøte kl 19.00. Vi sees!

Hilsen oss i styret