Lyst til å bli volleyballdommer?

Vi som driver med volleyball er som en stor familie.
Skal vi kunne utøve sporten vår må vi stille opp for hverandre.
Etablerte spillere og nykommere jobber side om side og hjelper til med avvikling av turneringer, kiosksalg og kjøring.

Når vi stiller i US turneringer må vi som hovedregel selv stille med dommere.
Det er ikke alltid man er like fornøyd med «kampleder», og ikke alltid føler dommeren at han eller hun har kunnskap nok til å lede en kamp.
Men slik må vi gjøre det skal vi klare å gjennomføre alle kampene.

Men med et dommerkurs stiller man sterkere som kampleder, og det er lettere å få respekt fra «hissige» spillere når avgjørelsene går en i mot.

dommer2

I september skal Region Øst gjennomføre to Dommer 1 kurs.

Ett er den 15. og 16. september og ett helgen etter – 22. og 23. september.
Dommer 1 kurset har både en teoretisk og praktisk del.

Vi oppfordrer sterkt til at flere av våre medlemmer tar dette kurset. Klubben betaler kursavgiften.

I fjor tok følgende medlemmer Dommer 1 kurset og er dermed godkjente dommere:

Emilie L.K. Nordhelle, Oday Hejazi, Ole Morten Olsen, Simen K. Henriksen og Robin Bårdli.

Vil du bli vår nye volleyballdommer?  Meld deg i så fall på et av disse kursene.

Påmeldingsfristen er 10. eller 17. september, avhengig av hvilken helg man vil delta.
Mer informasjon og link til påmelding finner du her: Dommerkurs 1 i region Øst.