Velkommen til årets sesong

Om snaue 14 dager er vi i gang med en ny og spennende sesong. Først ute er G17 som starter med US Galla i Askim 15. september, mens G19 starter dagen etter i Hønefoss.

Her finner dere link til turneringene som er i regi av region Øst: Turneringer Region Øst

Det har kommet flere nye spillere på trening etter oppstart, og vi vurderer å melde på 2 x G17 lag i de turneringene vi klarer å mobilisere nok spillere. Carsten har en forespørsel ute på Facebookgruppa til G17 – vennligst svar han så fort som mulig. Fristen for påmelding er i morgen mandag 3. september. Det gjelder forøvrig også dere på G19. Laget er påmeldt, men vi må vite at vi får med nok spillere.

g15

Som de fleste vet har vi i denne sesongen fått treningstider på mandag kl 19.00-21.00, onsdag kl 18.00-21.00 og fredager 17.00-19.00. Etter ønske fra trenerne benyttes hele den tildelte tiden til trening.

Og apropos trenere – i år har vi fått ny trener som heter Bernt Sondre Sørlie. De fleste kjenner han fra før, da han har vært hos oss tidligere, og han er en meget habil både innendørs og utendørs spiller. I tillegg har Carsten Hartig sagt seg villig til å fortsette å trene G17 laget en gang i uken.

Inntil videre vil vi prøve med Carsten på G17 og Bernt Sondre på G19 på mandager, mens Bernt Sondre trener alle lagene både onsdag og fredag. Blir det for mange for en trener vil vi vurdere å hente inn en til.

g17

Det vil bli innkalt til foreldremøter for de respektive lag (Carsten har allerede gjort det), hvor det blir orientering om sesongens begivenheter og generell nyttig informasjon.

Til dere som er nye: Ta kontakt med en av trenerene når dere er i Kalneshallen og gi de den informasjonen vi trenger for å melde dere inn. Vi trenger blant annet fullstendig navn, adresse, kontaktinformasjon (tlf/e-post) m.m. Det er også viktig at dere løser lisens før dere stiller opp i deres første turnering. Er ikke denne på plass får dere heller ikke spille.

27. september må alle som var med på dugnad på Grålum skole og i Kongstenhallen holde av i kalenderen. Da vil vi ha en hyggelig samling for å takke dere alle for innsatsen. Følg med her på hjemmesiden. – mer informasjon kommer etter hvert.

Og når det gjelder hjemmesiden – denne er ny av året. Vi har valgt å bruke litt tid på å lage en informativ side hvor man kan finne informasjon om treningstider, medlemsavgifter og annen nyttig informasjon for spillere og foreldre. Vi har fram til nå benyttet Facebook til dette. Problemet med Facebook er at ting forsvinner og det kan være vanskelig å finne igjen. Vil vil fortsatt bruke Facebook gruppene til informasjon der vi trenger rask respons, men hjemmesiden vil benyttes til annen nyttig informasjon.
Prøv den gjerne også på mobiltelefon eller lesebrett.

Velkommen tilbake til en ny sesong og velkommen til Sarpsborg Volleyballklubb til dere som er nye i år. Og lykke til med årets sesong.