Hva koster det å være medlem hos oss?

Som medlem i Sarpsborg Volleyballklubb må man betale en medlemsavgift til klubben.
Deltar man på treninger må man i tillegg betale en treningsavgift.
Begge disse avgiftene betales direkte til klubben.

Medlemsavgiften er kr 700,- pr år for enkeltmedlem.
Ønsker man familiemedlemskap koster det kr 800 pr familie pr år.
Treningsavgiften er kr 850,- pr halvår, og må betales for hver enkelt spiller selv om man er i familie.

Spiller man kamper må man i tillegg betale en lisens til Norges Volleyballforbund.
Størrelsen på denne avhenger av alder og hva slags kamper man spiller.
Lisensen har en forsikringsdel som gir rett til refusjon for skader spilleren har pådratt seg på trening, i kamp eller i konkurranse.
Det finnes også en utvidet forsikringsordning som heter PLUSS.
Lisensen gjelder hele den sesongen man spiller. I år for 2020 høst / 2021 vår.

Hvordan betale lisens
MERK: Lisens skal betales online via Min Idrett og ikke med kontonummer og KID. Du kan velge å enten betale på Min Idrett eller via app. Min Idrett app kan lastes ned fra Google Play eller Apple AppStore.
Legg merke til at ved betaling vil det bli lagt til et lite administrasjonsgebyr. Det eneste unntaket for betaling er laglisenser som kan betales her: https://volleyball.no/nettbutikk/

Dersom det oppstår tekniske problemer ved innlogging, registrering eller lignende – ta kontakt med NIF IT Support på tlf. 21029090 eller e-post support@idrettsforbundet.no

Her er et utdrag av lisenssatsene:

17 år og eldre
Lisens over 17 år (Seniorserier, NM Senior, NM U19)
1.500,- kr inkl PLUSS forsikring ( 1.100,- uten PLUSS)

13-16 år
Lisens 13 – 16 år (Aldersbestemt aktivitet, NM U15, NM U17)
1.300,- kr inkl PLUSS forsikring (900,- uten PLUSS)

Under 13 år
Lisens under 13 år
300,- kr